Skip to content

Ons Verhaal

A long story short

Wat 30 jaar geleden ontstond onder de naam Erijko lijsten kreeg kort erna de naam Art Framing.  Fabrikant en groothandel die vooral leverde aan doorverkopers waaronder 80 EXPO winkels in België en Nederland maar ook klanten zoals Makro & Morres Meubelen.

Dik 10 jaar geleden begonnen we een andere koers te varen en werd de focus op de kunstwereld gelegd. In 2021 werd de overname van Plexivan een feit waardoor we naast traditioneel inlijsten ook plexiboxen en plexiframes maken in eigen atelier. ART & Frame Center groeide uit tot “the place for ART lovers”.  Zowel  de kunstenaar die een expo uitwerkt, de galerijhouder, de kunstverzamelaar maar ook de particulier is welkom in de showroom.

Hier houden wij van onze job en we maken graag onze klanten blij.

Onze missie

Onze missie is om het hoogst mogelijke kwaliteitsproduct te produceren op vlak van kunstbehoud en kunstpresentatie. Het is onze drijfveer om dit voor elk budget haalbaar te maken. Wij geloven dat er voor elk plan een oplossing bestaat. Om die oplossing te bieden, leggen we de lat hoog. We laten ons graag uitdagen en denken out of the box. Door jarenlange ervaring zijn we in staat om een breed scala aan mogelijkheden voor te stellen.

Robrecht


Bouwde vanaf het jaar 2004 het bedrijf uit tot een plek waar ‘Art lovers’ graag komen. Zijn drijvende kracht en bedrijfsvisie doen ons allemaal streven naar perfectie.

Work-aholic en verslaafd aan snacks.

Tartine


Werkt liefst onder een bureau in een mand. Slaapt daar eigenlijk stiekem de hele dag. Komt wel recht rond lunchtijd.

Blijft staren naar belegde broodjes en eet alle gevallen kruimels op.

Helping
Creating
Framing

Wielle


Sinds 1990 ondernemer in de wereld van prints en inlijstingen. Staat klaar met advies voor kaderophangsystemen, regelt projecten en montages. Vaste waarde in de verkoop.

Koffieliefhebber en Barcelona-addict.

Serge


Onze meester-inlijster met 30 jaar ervaring. Heeft een onuitputtelijke energie en werklust. Geen uitdaging is hem te groot.

Ziet voor alles een oplossing. Ochtendmens.

Katrien


Fotograaf en verantwoordelijk voor Fine-Art printing en de sociale media-kanalen zoals Facebook en Instagram. Vast gezicht in de showroom.

Heeft een passie voor kunst en boeken.

Met ruim 1000m2 is ons atelier ontworpen om XL formaten aan te kunnen. We zijn er gespecialiseerd in. Bij het ophangen van kunst en lijsten geven we graag advies. Met de beste ophangsystemen uit de markt, hebben we alle troeven in handen. Een eigen montageteam verzorgt het hele proces.

Een bekwaam team met complementaire talenten staat klaar. De inlijsters hebben vele jaren ervaring en weten hoe ze een project moeten benaderen. Uw kunstwerk is ook veilig bij ons, verzekerd en onze volle verantwoordelijkheid.

Van standaard wissellijst tot een op maat gemaakt frame, uw kunst moet niet alleen goed gepresenteerd worden, het correct bewaren en conserveren ervan speelt een al even grote rol.

Stefaan


Baatte vroeger de inlijstingszaak Glaslux uit met zijn ouders in Brugge. Tweede inlijster en verantwoordelijk voor het plexi-atelier & stockbeheer.

Toegewijde papa en soepverslaafd.

Bart


De perfectionist in ons ‘Fijn atelier.’ Behandelt elk kunstwerk met eerbied en zorg. Snijdt passepartouts op maat, maakt de werken zuurvrij vast vooraleer ze ingelijst worden. Kleeft foto’s op dibond.

Gitarist en tekentalent.

Ben


Regelt en verbouwt het magazijn waar nodig. Tovert hout om tot meubels en rekken voor de showroom en burelen en plaatst tussendoor ook nog nieuwe verlichting.

Verzot op Normandië en zijn kleinkinderen.

Luis


Afkomstig uit Mexico, uitgeweken naar Barcelona waar hij maquettes bouwde voor de Sagrada Familia. Versterkt hier ons plexi atelier. Gebruikt graag het woord ‘Supercrazy’ en leert ons vloeken in het Spaans.

Tekent, schildert en maakt sculpturen.

Ready to talk?