Skip to content

Klanten

Onze klanten zijn onder andere kunstenaars en fotografen, die tentoonstellen in binnen-en buitenland. Van student of beginnend kunstenaar tot curator, diverse kunstgalerijen en musea. Hotelinrichting, bedrijfsgebouwen, interieurarchitecten of kunstverzamelaars met zeldzame werken. En de particulier met dat ene emotioneel belangrijke artefact kunnen we ook adviseren om perfect in te lijsten.

Particulieren & Kunstverzamelaars

Particulieren en kunstverzamelaars zijn van harte welkom in onze showroom. Elk werk, schilderij of foto verdient individuele aandacht en advies bij het kiezen van een lijst, passe-partout en glaskeuze.

Van standaardlijst tot op maat gemaakt frame, een oplossing voor elk budget.

Duurzame materialen, geen bandwerk, geen massaproductie. Puur en eerlijk vakmanschap in eigen huis.

Fotografen & Kunstenaars

Als Kunstenaar of Fotograaf is de presentatie van het werk belangrijk. Een vertrouwensband met de inlijster evenzeer. Een doordacht ontwerp voor jouw inlijsting met advies van deskundig personeel. Maar ook een deadline halen voor een expositie. Hulp bij transport, levering en desnoods ophanging.

Art & Framecenter is een belangrijke partner in dat creatief proces.

Projecten kunnen we begeleiden voor elk budget en van A tot Z . 

Kunsthandelaars

Voor kunsthandelaar zijn bijzondere voorzorgsmaatregelen mogelijk zoals plexi in plaats van glas als het werk verscheept moet worden. Liever ontspiegeld glas of toch museumglas? We denken graag commercieel met u mee. Door dat alles in huis wordt gemaakt, kunnen we snel schakelen. Zo missen we geen deadline. 

Interieurinrichters

Het inschakelen van een interieurarchitect om een woning, bedrijfspand of horecazaak smaakvol in te richten is vaak van cruciaal belang.  Een mooi ingelijste wanddecoratie of kunstwerk, speciale spiegel op maat of het integreren van een ophangsysteem met verlichting zijn slechts een paar  voorbeelden van wat we kunnen aanbieden .  Maak gebruik van onze stalen om je klant te overtuigen of ontvang jouw klant  in onze showroom om  zo sneller knopen  te kunnen doorhakken. 
Zelf staan we ook in direct contact met  fotografen en kunstenaars mocht je nog op zoek zijn naar het perfecte (kunst)werk voor je klant.

Hotel & Winkelprojecten

Door de jaren heen hebben we heel wat hotelprojecten uitgevoerd. We zijn er trots op! Vaak in samenwerking met een interieurarchitect of fotograaf. Doordat we in-house printen, opplakken, inlijsten en met eigen vervoer leveren en optioneel ophangen met antidiefstal systemen zijn wij de geknipte partner aan je zijde. We werken jouw project van A to Z, of slechts gedeeltelijk uit. Jij kiest! 

Ook staan we in direct contact met  fotografen en kunstenaars mocht je nog op zoek zijn naar het gepaste beeld om aan je muren te hangen.

Altijd met een scherp oog voor deadlines, kwaliteit en budget.

Zorg, onderwijs & Openbare gebouwen

Rusthuizen en scholen zoeken vaak een gepast ophangsysteem om duurzaam (en zonder gaten) wanddecoratie op te kunnen hangen.  Wij komen graag langs om de situatie te bekijken en een geschikt voorstel uit te werken.  Ook hier terug de korte keten:  één direct contactpersoon die goed op de hoogte is van jouw dossier en alles opvolgt. 

Stadsbesturen, academies, bibliotheken, ziekenhuizen, …  zitten reeds vele jaren verweven in ons klantenbestand.  Zowel inlijstingen voor een tentoonstelling of inrichting van gebouwen. Signalisatiekaders, schildersezels, als ophangsystemen worden vaak geleverd aan de technische dienst.

Klantenfeedback

Ontdek wat klanten zeggen over Art & Frame Center.

Ready to talk?