Skip to content

Plexi Box

Less is more, minimalistisch inlijsten is een up-coming trend in de branche en past in het aanbod van een moderne inlijster. Plexi biedt veel alternatieven om strak en clean in te lijsten. Transparante frames, displays, stolpen, …eindeloze mogelijkheden met een stijlvol en eigentijds resultaat.

Blijf op de hoogte!

We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.

Plexi Atelier

Plexi Atelier

Het Plexi Atelier richt zich voornamelijk op de kunst-en design sector.

Plexi Frame

Een op maat gemaakte transparante box om kunst al dan niet zwevend in te lijsten. De achtergrondplaat wordt vastgeschroefd langs de zijkanten. De achtergrondplaat kan gekozen worden in wit, zacht wit, zwart of transparante plexi of in een passepartout-karton, kleur naar keuze.

View Gallery

Plexi Poster

Het werk van papierdikte wordt tussen 2 plexiplaten ingelijst met een transparante ruimte rondom het werk van minimum 3 cm. Transparant ophangsysteem, all randen glashelder gepolierd en schroefjes rondom.

View Gallery

Plexi Display

PLEXI DISPLAY, basic kwaliteit waarbij de plexi recht wordt verlijmd, machinaal afgefreesd en gepolierd. Bij de Basic kwaliteit blijven enkele luchtbelletjes bij de verlijming zichtbaar, bij museum kwaliteit wordt de plexi in verstek verlijmd, handmatig afgefreesd en gepolierd en krijgt u de hoogste afwerkingsgraad.

View Gallery

View Gallery

Webshop Configurator

Binnenkort bieden wij de mogelijkheid aan om jouw plexibox op maat uit te rekenen en online te bestellen. (onder constructie) Geef lengte, breedte en diepte in, kies uit verschillende ondergronden en opties en zie direct de prijs. Uniek in de Benelux.

Overname Plexivan

2021 start voor ons met de overname van Plexivan in Oostende (Zandvoorde).

Een intensieve opleiding door Ivan himself maakt van ons ‘Masters in Plexi’. Het volledige machinepark staat in ons nieuw atelier (500 m2) aansluitend aan het bestaande inlijst-atelier.

Alles in-house, alles onder één dak.

Ready to talk?