Skip to content

Kaderfabriek

Bij Art & Framecenter draait het al jaren rond inlijsten en kaders. Duizenden werken gingen al door onze handen. Een gepassioneerd team staat voor jou klaar zowel in de showroom als in het eigen productie atelier van +-1000 m2. Dankzij onze in-house printservice kunnen we vertrekken vanaf het digitale beeld tot het ingelijste werk. Printen, opplakservice, inlijstservice met kaders op maat of standaard wissellijsten, wij kunnen grote projecten begeleiden van A tot Z. Laat ons jou verleiden met een uitgebreid assortiment voor maatwerk. Pure passie voor het vak en innovatie dankzij nieuwe technieken.

Kaders op maat

Inlijstingen op maat, oneindig veel afwerkingen en mogelijkheden. Persoonlijk advies in de showroom, keuze uit ruim 1000 profielen. Verschillende glassoorten, zuurvrije passe partouts op maat. Alles wordt in het eigen atelier verwerkt. We zijn gespecialiseerd in grote series maar dat ene werk is even welkom.

Kaders in Standaardmaten

Met onze wissellijsten van Nielsen vinden we een budgetvriendelijke oplossing voor jouw inlijsting. Eventueel in combinatie met een passe-partout op maat. Aantrekkelijke prijzen en een stijlvol assortiment.

Fine Art Prints

Als ondersteuning voor het inlijsten, bieden we ook Fine Art printing aan.  (Geen losse prints)  Een expositie, een photo-wall, een bedrijfsvoorstelling in beelden verwerkt en ingelijst. Doordat we in huis printen, missen we nooit een deadline voor inlijst projecten.

Met de Epson SC en de fijnste papiersoorten (Hahnemühle, Epson…) kunnen we zowel kleine als grote projecten aan.

Montage Fotoprints

Met een verwarmde rollaminator tot 155 cm breed verlijmen we foto’s op verschillende manieren.

Materiaalkeuze en de manier van afwerking zijn belangrijk. Om advies te geven, kijken we graag naar het beeld op zich en waar het beeld toe dient. Glans of mat, voor binnen of buiten, krasvast, glad of structuur.

Passepartout & Toebehoren

Een passe-partout  is een kartonnen omranding die over het kunstwerk wordt gelegd en de ruimte tussen lijst en werk opvult. We snijden het ppt karton op maat met een computergestuurde snijder.

Eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Ook zelfklevend karton of dibond op maat te verkrijgen via de webshop.

Sportshirt Inlijsten

Voetbalshirts, wielertruitjes, een shirt van je favoriete sportidool. Een budgetgerichte oplossing of maatwerk.

Foto’s, emblemen of medailles kunnen mee ingelijst worden.

Een herinnering, een onvergetelijk moment, ingelijst en goed bewaard.

Schildersdoek Opspannen

Goede materialen, een ruime werkplaats en ervaring zijn nodig om een doek mooi en strak op te spannen. Voor grote formaten gebruiken we een spieraam met aluminium in verwerkt. XL afmetingen, check!

Spiegel Op Maat

De ideale spiegel voor jouw interieur nog niet gevonden?

Geen probleem, wij maken ze helemaal op maat.

Keuze uit meer dan 1000 profielen en maximaal formaat 270 x 270 cm.

Ready to talk?