Skip to content

Ophangsystemen

Een flexibele inrichting
van uw muren?

Als moderne inlijsters kennen we de voordelen van een handig ophangsysteem. Met de systemen van ARTITEQ en STAS bieden we een oplossing voor elke situatie.

Advies, zowel online als offline

Het systeem van ARTITEQ is eenvoudig in gebruik. Via deze website geven we je een goed beeld van de mogelijkheden. Bij twijfel, bel, mail of kom langs in de showroom.

We geven je graag persoonlijk advies en denken creatief met je mee.

Kies all-in-one pakketten voor een vlotte installatie

Geen gedoe met het juiste aantal rails, pluggen of kabels. Is het nu 2 of 20 meter rail, met deze pakketten kun je direct aan de slag. Leverbaar in verschillende uitvoeringen maar de topper blijft de overschilderbare Clickrail.

Onze toppers

Onze toppers

View Gallery

Click rail primer

Al 25 jaar de topper, direct gebruiksklaar of desgewenst overschilderbaar in eigen kleur. Mag tot 30 kg per meter belast worden!

View Gallery

Twister met palhaak

De handigste kabelset van ARTITEQ , op ieder plaats in de rail inklikbaar met een zelfremmende palhaak , waardoor u uw wanddecoraties eenvoudig op de juiste hoogte brengt. Deze kabelset is belastbaar tot 15 kg.

View Gallery

Cobra met zipper

De STAS-zipper is vlot verstelbaar. Middels de gepatenteerde cobrahaak wordt het perlon koord of de staalkabel niet vanaf de zijkanten, maar eenvoudig op iedere gewenste plaats in de rail gehaakt. De STAS zipper is belastbaar tot 15kg.

View Gallery

Scheidingswandhaken

Omdat niet in iedere ruimte ophangrails zijn voorzien bieden wij ook oplossingen waar scheidingswanden worden gebruikt. Wij beschikken over diverse scheidingswandhaken, die over de bovenrand van een wand worden geplaatst en vervolgens gecombineerd met een (perlon) koord en schilderijhaak.

Alle ophangsystemen

Hier alle info over de diverse systemen, haken, draden, …
Wij leveren een groot assortiment en alles los verpakt. Misschien gaat het om extra zware belasting of wil je losse onderdelen om een bestaande installatie uit te breiden.

Onze montage-service,
groot & klein

Naast de verkoop bieden we een unieke montageservice. Als productspecialist verzorgen wij dit werk met plezier in uw plaats. Ons materieel is afgestemd op een stofvrije opdracht en dat steeds conform de voorschriften van de fabrikant.

Voor een kleine woning hebben we al een basispakket met ophangrails, inclusief ophangdraden en haakjes.

Voor grote projecten maakt onze expert graag een afspraak met u om een offerte op maat uit te rekenen. Of kom langs met uw plattegrond of bezorg ons de informatie per mail voor een eerste prijsraming.

Projectbegeleiding van A tot Z

We hebben 25 jaar ervaring met de systemen en realiseerden heel wat grote montage-opdrachten in de zorgsector, het onderwijs als in kantoren.

Veelgestelde vragen

Hebt u een vraag over ophangsystemen bekijk dan zeker onze rubriek “Veelgestelde Vragen“. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met ons.

Wij zijn tijdens onze openingstijden bereikbaar op het telefoonnummer 0032 50 391072 en/of per email op info@artframecenter.be

Presentatiesystemen

Als specialist bieden wij naast schilderij en wanddecoratie ophangsystemen stijlvolle presentatie- en signing-toepassingen
Dit zijn ophangsystemen met als doel posters, foto’s en tekeningen maar ook tijdschriften te presenteren. Deze systemen vinden hun weg in zakelijke omgevingen zoals kantoren, ziekenhuizen, scholen, overheidslokketen, wachtzalen, hotel-lobby’s tot winkelruimtes.

Ready to talk?