Skip to content

Projectbegeleiding van A tot Z

Een meedenkend iemand aan je zijde

Wij hebben specialisten ter beschikking die met weinig woorden uw project door en door begrijpen en ook nauw opvolgen. Met ons uniek montageteam kunt u bovendien rekenen op een correcte installatie, conform de voorschriften van de fabrikant en geheel volgens de wensen van uw klant. Een korte lijn tussen communicatie en de uitvoering is voor iedereen winnen.

Bouwbedrijven

Hedendaagse bouwprojecten zijn complex en geen eenvoudige opgave voor architect en bouwbedrijf. Door onze ervaring in die samenwerkingen, begrijpen we dat planning en uitvoering kort en betrouwbaar moet zijn.

Bovendien geniet u 10 jaar garantie op onze merken. Dit in combinatie met een vakkundige montage door een team met 25 jaar ervaring, betekent een samenwerking zonder zorgen.
Stuur ons gerust een bestek of meetstaat met plattegronden zodat we een prijsraming kunnen opstellen. We hanteren steeds speciale voorwaarden voor bouwbedrijven.

“Kortom een win-win situatie voor alle partijen“

Zorgsector

GEBOUWEN MET EEN DUURZAME INFRASTRUCTUUR
De vergrijzing creëert veel nieuwe bouwpojecten. De investeringen in de renovatie van oude rusthuizen naar hedendaagse woon- en zorgcentra zijn veel complexer dan 30 jaar terug. Duurzaamheid is geen trendy woord meer, maar noodzakelijk geworden. Een schilderijophangsysteem is de ideale oplossing om de vele herstellingen van muren te vermijden. De bewoners krijgen op deze manier toch de mogelijkheid om dierbare herinneringen op te hangen.

Kantoor & Overheid

STEDEN en GEMEENTEN
Van Culturele Centra met expositie-ruimte tot loketten voor dienstverlening met wisselende mededelingen. De medewerkers en eindgebruikers worden vaak geconfronteerd met praktische beperkingen voor die taken. Wij hebben handige oplossingen, vaak tegen een kleine investering.

Wij ondersteunen graag de Technische en/of Culturele Diensten met gepast advies.

MODERNE KANTOREN MET FLEXIBELE WERKING
Hedendaagse kantoren zijn gericht op flexibele werkomgevingen. Ze zijn niet permanent ingericht, want zonder veel moeite of zichtbare schade moet een nieuwe werkomgeving mogelijk zijn.

Scholen en Onderwijs

OPLOSSINGEN VOOR SCHOLEN-VAN-MORGEN
De Overheid in samenwerking met private organisaties investeert in “Scholen van Morgen”. Deze inhaalbewegingen hanteren het principe van duurzaamheid. Gebouwen dienen langer mee te gaan, daarom zijn er strikte regels hoe te onderhouden. Soms is dat een grote beperking voor de eindgebruikers.

Zonder gaten te boren in muren van klaslokalen of gangen kunnen we educatieve presentaties flexibel ophangen. De INFORAIL voor de kleuterklas of als toepassing in de aula van universiteiten of hogeschool. Ook de overige ophangsystemen van ARTITEQ zijn een must in creatieve studierichtingen zoals Architectuur, Fotografie, Kunst of de Grafische Vormgeving.

ART & FRAME CENTER kan hierbij adviseren en pakketten samenstellen die de eigen technische dienst kan installeren of aan ons overlaten.

ART Gallery of Musea

SCHILDERIJEN SNEL EN MAKKELIJK VERWISSELEN
Afhankelijk van de inrichting met een klassieke museum opstelling, tot een strakke expositieruimte , of van installaties met vaste wanden tot verplaatsbare modules, er is een oplossing voorhanden.

Diverse types ophangrails beschikbaar, voor lichte en/of zware belastingen , met discrete ophangkabels in transparant perlon, tot vaste stangen voor belastingen tot 100KG. Voor de veiligheid werden ook speciaal anti-diefstalhaken ontworpen door ARTITEQ. Ook voor Culturele Centra of Kunstverenigingen kunnen wij een basis-installatie voorzien, wat met eigen mensen kan bevestigd worden.

KUNST OPHANGEN en MOOI UITLICHTEN.
Voor het accentueren van kunstwerken hebben we een perfecte combinatie van ophanging met verlichting . Met de COMBI RAIL RAIL PRO LIGHT bieden we een ophangrail en verlichtingsarmaturen met energiezuinige led-spots, kortom één compleet systeem.

Ready to talk?